Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: IJs, Weer en Examenuitslag

Blog

Blog PreppyWriter: IJs, Weer en Examenuitslag

De afgelopen twee weken waren de verwachtingen voor het weer erg zonnig, Nederland was massaal te vinden aan de kust. Iedereen droop af naar de dichtstbijzijnde ijstent, om af te koelen. Maar de examenkandidaten zaten zo in de stress dat zij het lekkere weer een beetje voorbij hebben, laten gaan… want ja school gaat voor.

Alle leerlingen die dit jaar hun examens gehad hebben, zijn nu officieel vrij. De zomervakantie is begonnen! En wat is er nou beter dan je zomervakantie beginnen op strand? Dat is als het de hele zomervakantie zulk weer blijft. Het zou namelijk zonde zijn als men, examenkandidaten zoals ik, niet kunnen genieten van hun vakantie… toch?!

Genieten is overigens niet het enige wat we aan het doen zijn, bijna alle leeftijdsgenoten die nu klaar zijn met school zoeken een bijbaan en gaan hard aan het werk, zodat ze aan het eind van de vakantie een aardig zakcentje hebben. Natuurlijk heb je ook de pubers die helemaal los gaan en doen wat ze willen, maar dat bewaar ik persoonlijk voor de dag dat ik te horen krijg dat ik geslaagd ben.

Over geslaagd zijn gesproken… over twee weken, om precies te zijn op dertien juni worden de uitslagen van de examenkandidaten bekend gemaakt. Er wordt naar ons huis gebeld met het nieuws dat we geslaagd zijn, gezakt of dat we nog een laatste herkansing hebben. Iedereen hoopt dat hij/zij geslaagd is, maar van sommige weet je het nooit.

Ik wens iedereen alvast een fijne vakantie en ik hoop dat jullie allemaal slagen dit jaar!

Dikke knuffels, Prep 🙂

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X