Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Haastige spoed is zelden goed

Blog

Blog PreppyWriter: Haastige spoed is zelden goed

Haast, haast en nog meer haast! Checken of je alles hebt en denken dat je ook daadwerkelijk alles hebt. Dan kom je aan op je bestemming en besef je je dat je de tas waar AL je spullen in zitten, bent vergeten… een kwalitatief uitermate teleurstellend moment! Vervolgens bel je een familielid om die de stuipen op het lijf te jagen, want die tas… is van levensbelang en dan maak je natuurlijk geen grapjes.

Zoiets overkomt ons allemaal wel eens en wat mijn vader dan altijd zegt is : “Haastige spoed is zelden goed”. Die zin schoot toen ook pijlsnel door mijn hoofd heen en voilà zo ontstond mijn blog. Ik ben het overigens met mijn vader eens (niet dat iemand dat ook maar interesseert, alleen houd ik gewoon van details) want als je een klein beetje haast hebt, vergeet je al iets.

Het is trouwens wel zo dat haast je soms kan helpen, wanneer er een vriend/vriendin weer aan het zeuren is kan je natuurlijk zeggen dat je veel haast hebt en dus geen tijd…Handig! En laat ik maar eerlijk zijn, want ik heb altijd haast (nu ook een beetje).

Oh voor ik het vergeet, wil ik even zeggen dat ik (en ik weet wel zeker ook alle anderen pubers) echt toe ben aan vakantie… ondanks dat ik dat misschien al twintig duizend keer heb gezegd. Wij kunnen het namelijk niet aan dat we de laatste focking dag op een excursie gaan, om vervolgens pas rond half vijf terug op school te komen! Wie bedenkt zoiets überhaupt…

Nou wens mij maar succes, dan wens ik jullie bij deze alvast een fijne vakantie!

Dikke Knuffels Prep 🙂 

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X