Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Guess who’s back ?!

Blog

Blog PreppyWriter: Guess who’s back ?!

It’s me, Preppywriter. En ik heb een hele boel om te delen met jullie! Ten eerste dat ik nu in het tweede jaar zit van mij MBO opleiding. Nu kan je dat niet zo interessant vinden, maar in het afgelopen jaar heb ik me (naar mijn mening) al aardig ontwikkeld.

Zo ben ik heel rebels een piercing gaan laten zetten, ben ik erachter gekomen hoe het is om te zoenen, heb ik meerdere feestjes bezocht, misschien wiet gerookt en nieuwe vrienden gemaakt. Tot dusver een actief en interessant 2019 voor mij. En daar ga ik jullie voor de aankomende weken mee vermaken.

Laten we dan maar beginnen met die piercing, want de tandjes wat was dat angstaanjagend. Ik wilde eigenlijk al een tijdje een tatoeage, maar daar waren (nu nog steeds…) mijn ouders het niet mee eens. Dus had ik een alternatief nodig om ze even lekker op de kast te jagen. Welke manier is er beter dan een septum te laten zetten? Van het een kwam het ander en zo had ik binnen de kortste keren een afspraak gemaakt om dat koeien ding door mijn neus te laten prikken. En geloof me dit was zo zenuwslopend. Ik kwam daar lijkbleek aan en was kotsmisselijk. Maar kon niet meer terug, want dan zou ik daar ten eerste spijt van krijgen en ten tweede een watje zijn. Nou ik kan je vertellen dat het piercen daarna best wel intens was. Niet zo pijnlijk als dat ik had verwacht en degene die het deed was super relaxed.

Dus uiteindelijk kan ik zeggen dat ik er onwijs blij mee ben en mezelf een diehard vindt. Als gevolg hiervan heb ik dus ook mijn tweede piercing laten zetten, in mijn oor. Een rook om precies te zijn, midden in het kraakbeen. Ik dacht dat ik dood ging toen ik die piercing liet zetten. Precies ook de reden dat ik trots op mezelf ben, dat ik bleef zitten en het volgehouden heb. Plus dat het resultaat er ook mag wezen.

Oftewel, ik roep iedereen op om een vette piercing te zetten. En wees lekker rebels!

Groetjes en een dikke knuffel, Prep

Namens iedereen bij Kattuk.nl…Welkom terug Prep en dikke knuffels!!

Het is goed je er weer bij te hebben en gezellig vooral!!!

Nieuw hier en vraag je je af…..Wie is die Prep dan?
Lastig in een paar woorden te duiden. Beter lees je al haar oude blogs (55 stuks) op Kattuk.nl HIER….leer je haar wel kennen 😉 

prep2

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X