Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Feestweek 2017

Blog

Blog PreppyWriter: Feestweek 2017

Miss Montreal, De Staat, Memphis Maniacs en andere gave bands hebben afgelopen zaterdag errug hun best gedaan om er voor ons een feestje van te maken, vind je ook niet?! De muziek was geweldig, de mensen waren super enthousiast en de zang was prachtig, van sommigen dan. Wel ben ik een beetje teleurgesteld in mijn vrienden, omdat er maar drie (waaronder ikzelf) aan het dansen waren. En dat terwijl los gaan op het ritme van de muziek juist zo lekker is en absoluut niet raar aangezien de hele menigte dat doet.

Ik moet overigens de suikerspinnenkraam – die op de Rijnstraat stond – hartelijk bedanken voor de overheerlijke suikerspin! En om niet te vergeten proficiat aan alle vrijwilligers en medewerkers die de feestweek hebben georganiseerd en mee hebben geholpen aan het opbouwen etc. Zonder jullie had het nooit zo goed kunnen verlopen. Maarrrr… der is altijd wel een verbeterpuntje, want ook dit jaar vond ik dat er vrij weinig te doen was – qua bands – voor de jongeren van veertien tot achttien.

Verder wil ik jullie allemaal een vraag stellen… zijn jullie nuchter thuis gekomen? Ja? Misschien onbeschoft, maar ik geloof je niet zo. Vooral omdat De Staat en Miss Montreal er waren, zeg nou zelf bij De Staat ging (bijna) iedereen los, letterlijk en figuurlijk. Alle haren zwaaide heen en weer, de voetjes gingen van de vloer en de handjes in de lucht.

Er is trouwens één klein jongetje vet gelukkig geworden op Oranje Rock, ik stond vlak naast hem en zijn vader zei dat hij over het hek moest klimmen… om de drumstick van de drummer van De Staat te gaan zoeken. Je had die grijns op dat ventje zijn gezicht moeten zien toen die de drumstick in zijn handen had. Geloof me, zijn dag kon niet meer stuk net zoals die van vele anderen, al dachten ze daar de volgende dag misschien anders over.

Het was me het weekje wel hoor met bands, kermis, drank, verlichte sloepjes en vuurwerk. Gelukkig heeft volgens mij iedereen er met heel zijn/haar ziel van kunnen genieten, want volgend jaar gaan we gewoon weer opnieuw.

Dikke knuffels, Prep.

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X