Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Druk, druk en nog eens druk!

Blog

Blog PreppyWriter: Druk, druk en nog eens druk!

Iedereen kent het wel, de drukte en spanning voor de maand december. Sinterklaas, (heel veel) verjaardagen, Kerstmis en niet te vergeten oud en nieuw komen er aan. Al die feestdagen bij elkaar brengen altijd een hoop plezier met zich mee, maar de drukte kunnen we niet missen.

In ons puberleventje is het dan zo dat er soms iets TE veel druk voorkomt. Niet dat die druk erg is, maar het hoeft ook weer niet zo te zijn dat we eronder bezwijken…toch? En alsof ik niet genoeg vrijwilligerswerk aan mijn hoofd heb, komt school er ook nog eens bij… “verrek mijn maatschappelijke stage!?”.

Opmerkelijk is wel dat ik geen een puber heb horen mopperen over de hoge druk die er op ze rust. Of het is me ontgaan aan mijn eigen gemopper… * loopt rood aan *.

Verder komt het gala er ook nog aan… dress stress! Volgens mij is er als puber zijnde deze tijd genoeg om je druk over te maken, maar ook als ouder zijnde hoor. 😉

Nu, serieus op dit tijdstip, krijg ik ook nog eens huiswerk van Kattuk.nl naar mijn hoofd geslingerd. Het kan niet drukker worden. Misschien, maar dan ook echt misschien, moet ik me niet zo druk maken om alles. Tja… dat zouden dan veel andere pubers ook moeten doen, denk ik.

Goed de drukte heeft zo zijn na- en voordelen! Bijna overal waar je kijkt zie je lachende mensen in dikke winterjassen met cadeautjes voor Sinterklaas of Kerst. Huizen worden mooi versierd en bovenal vrolijkheid is er in overvloed. Geef toe, stiekem vind iedereen die drukte fijn en super gezellig. Mensen die mopperen… dat hoort niet bij december en al helemaal niet bij al die feestdagen.

Mijn schoen moet nog even gevuld worden met een wortel… dus ga ik er vandoor.

Dikke warme knuffels

Prep 🙂

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X