Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Dromen…

Blog

Blog PreppyWriter: Dromen…

Dromen, iets waar veel betekenissen aan vast kunnen zitten.

Iedereen heeft wel zijn/haar levensdromen. Maar wat is nou het doel van die dromen? Is het een synoniem voor wensen? Of is het toch een teken?
Ik denk dat het te maken heeft met het willen van iets. Dan niet op een hebberige manier, maar een manier dat je er zelf wat voor moet doen. Dromen zijn dus eigenlijk wat je er zelf van maakt, al smeer ik je nu mijn mening aan. *grinnikt zachtjes *

Verschil in dromen is er denk ik ook wel. Dan bedoel ik niet dat iedereen andere dromen heeft, maar je kunt dromen over dingen die je wilt of over het leven zelf. Ik blijf er wel bij dat dromen fantasieverzinsels zijn. Aangezien je je fantasie volgens mij moet gebruiken om te kunnen/willen dromen. Al kan ik het fout hebben, want ik ben ook maar een mens.

Wat ik eerder al had gezegd, dromen is iets waar iedereen anders over denkt. Tegelijkertijd denk ik dat het op de een of andere manier altijd weer bij hetzelfde uitkomt. Dromen zijn ook wel een emotionele uiting. Uniek dus die dromen. Verder zijn dromen geen bedrog, ondanks dat het misschien zo lijkt.

Het feit dat je je dromen moet nastreven vind ik ook zeer oprecht! Dromen kunnen doelen zijn die je motivatie bieden en eerlijk gezegd vind ik dat een hele mooie beschrijving. Motivatie uit je dromen halen, zou niet iedereen dat moeten gaan doen? Met z’n allen kunnen we de droom hebben om de wereld te verbeteren. Net als bij andere dromen kunnen we hier ook motivatie uithalen, zodat we het met z’n allen voor elkaar gaan krijgen.

Dromen komen en gaan… maar ze zullen altijd blijven bestaan. Tja, ik denk dat ik nu ook eens verder ga dromen.

Dromen doet leven!

Dikke Knuffels Prep 🙂

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X