Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Dream BIG

Blog

Blog PreppyWriter: Dream BIG

Lieve lezers, het is al twee weken terug dat ik iets gepost heb. Ik schaam me! Gelukkig ben ik er nu, vers met een nieuw onderwerp.

Dromen, het liefst zo GROOT mogelijk, want tja daar wil je toch voor gaan? Wat is nu echt je grootste droom? De allerbeste mode ontwerpster worden of ga je voor een vette advocaat die iedereen wil hebben?

Alles is mogelijk,  ondanks dat het al zo vaak gezegd is wil ik het je nogmaals op je hart drukken. Je kan alles en iedereen zijn die jij wilt!

Droom je ervan om het meest bezochte hotel te starten, plan nu alvast hoe het eruit gaat zien. Ben je er helemaal van overtuigd dat jij top ballerina wordt, train harder en leg er al je gevoel in. Uiteindelijk zal je er zelf voor moeten vechten, maar dat kan je!

Grote dromen hoeven overigens niets met je baan te maken te hebben, ik bedoel stiekem wil ik ook gewoon wonen in een mega villa met allemaal bediendes om mij heen. Haha, grapje! Dat zou niks voor mij zijn, alleen is het wel het perfecte voorbeeld.

Stel je voor jouw grote droom is om vijf kinderen, twee katten en één hond te hebben, dan is dat toch geweldig. Daar moet je voor gaan! Hetzelfde geld voor iemand die miljardair wilt worden, koop zoveel loten als je kunt – zonder blut te worden – en zorg dat je goed geluk ontvangt, en die miljoenen natuurlijk.

Daarbij komt trouwens ook dat dromen goed is, het stimuleert je iets te willen en dus activeert het je – denk ik –  om er dingen voor te gaan doen. Geef dus niet op, want je kan het!

Geen twijfel mogelijk en dus geloof in jezelf en ga ervoor… #YouCanDoIt

Dikke knuffels Prep 🙂

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X