Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: 2018

Blog

Blog PreppyWriter: 2018

2018

Tjonge jonge, het is vandaag één januari tweeduizend achttien. Het jaar waar iedereen geloof ik op gewacht had, want wat vonden sommige mensen 2017 kut. Rumag stond al te popelen om hun vreselijk briljante stukjes te plaatsen over oud en nieuw. Verder kwamen de goeie voornemens ook even naar voren, maar ik geloof dat het beter is als we die gewoon vervangen door acties. Natuurlijk was er dit jaar ook weer knallend veel vuurwerk – ik neem aan dat je beide ogen en tien vingers hebt! – en hebben we van de poppende champagne en het aftellen genoten.

Best mensen… dit jaar gaat het hart in bij iedereen als een geslaagd en mooi jaar. Over een jaar kijken we terug en zijn we verbaasd over wat we allemaal hebben meegemaakt in 2018, wie we ontmoet hebben en wat voor een mooie momenten we hebben beleefd. Maar ik wil jullie ook op het hart drukken dat 2017 niet vergeten mag worden, want hoe zwaar het soms voor je geweest is 2017 heeft zijn steentje bijgedragen. 2017 is voor sommigen een heftig, pijnlijk, geweldig, mooi en/of leerzaam jaar geweest. Wat ik dus probeer te zeggen is, dat we dus kunnen terugkijken op een mooi/leerzaam jaar en vooruit plannen voor een nog mooier jaar.

Nu kunnen we 2018 met een schone lei beginnen, twaalf nieuwe hoofdstukken voor ons levensboek. Misschien wel een miljoen – ja besef dat even goed – nieuwe, spannende en uitdagende ervaringen die eraan zitten te komen. Nieuwe kansen om positiever in het leven te staan en om beter met elkaar om te gaan. Kort samengevat, 2018 word iedereens jaar! Ik hoop daarom dat iedereen een fantastisch nieuw jaar tegemoet komt en veel liefde ervaart!

Happy New Year, veel gezondheid en geluk toegewenst!

Dikke knuffels, Prep 🙂 

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X