Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog: Preppy Writer stelt zich voor

Blog

Blog: Preppy Writer stelt zich voor

Leuk. Een nieuw schrijftalent bij Kattuk.nl. Ze stelt zich hieronder aan jullie voor….

Om even met de deur in huis te vallen, natuurlijk NIET letterlijk, ik ben Prep. Prep? Ja inderdaad Prep, dat is mijn naam. Je had het eigenlijk al kunnen bedenken, ik bedoel mijn schrijversnaam is volgens mij niet zo heel origineel. Ah fijn daar gaat het nu even niet om, het gaat erom dat ik schrijf om een paar redenen. Ten eerste schrijf ik, omdat het leuk is. Ten tweede schrijf ik, omdat dit (zeg maar de blogs) mijn soort van online dagboek wordt…

Kijk! Nu heb ik je aandacht, of wil je zeggen van niet?       

Zeg nou zelf, iedereen zou stiekem wel iemands “geheime” dagboek willen lezen. Wat mij weer terug brengt bij de derde reden waarom ik schrijf, namelijk dat ik mijn ge-wel-di-ge ervaringen van het (tiener) leven met jullie wil delen en misschien klinkt het niet zo heel interessant, maar dat is het zeker wel! 

Het is voor mij ook wel even wennen en een grote uitdaging om op Kattuk.nl te schrijven, vooral omdat ik zelf niet gewend ben om blogs te schrijven. In mijn geval is het namelijk zo, ik schrijf ook nog ergens anders namelijk op Wattpad.com . Geweldige site! Van de hele wereld schrijven daar mensen en ik ben daar één van *grijnst naar haar scherm*. Als je dus geïnteresseerd bent in mijn verhalen daar, moet je me gewoon even opzoeken: @Preppy_Writer . Nog één heeeeel belangrijk ding! Je moet beseffen, dat mijn werken op Wattpad echt heel erg verschillen met dit, daar bedoel ik vooral mijn schrijfstijl mee.

Last but not least, ik waardeer ieders commentaar (tot op zekere hoogte). Wil je iets kwijt of wil je gewoon zeggen wat je van mijn stukjes vind, HOU JE NIET IN, ik hou ervan als mensen reageren op mijn blogs!! Nu zou ik heel mooi en professioneel moeten afsluiten, alleen ben ik daar niet echt goed in, dus lieve mensen, pubers en dergelijke tot volgende keer!

Dikke knuffels Prep:)

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X