Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: All you need is love

Blog

Blog PreppyWriter: All you need is love

Het is dan wel niet het seizoen van de liefde, maar er hangt wel degelijk liefde in de lucht. Nu moet ik bekennen dat ik zelf ook madly, crazy en deeply in love ben. En hoe cliché is het als ik zeg dat er elke dag wel meer dan duizend vlinders door mijn lijf gieren?!  

Ach, liefde is misselijkmakend… toch? Maar aan de andere kant ook het mooiste wat je als mens zijnde kan voelen en ervaren. Ik bedoel er zijn zoveel definities van liefde en liefhebben. Zo is er denk ik de belangrijkste, zelfliefde. Al ben ik van mening dat je niet per direct helemaal van jezelf hoeft te houden, om van een ander te kunnen houden. Liefde is voor mij zo onwijs veel. Het is een gevoel, meerdere ervaringen, een persoon, gedachtes en te vinden in de meest kleine ondenkbare dingen. Liefde is een groeiproces en of je dat nu samen met iemand doormaakt of alleen, dat maakt niet uit. Zodra jij er met de volle 100 procent voor gaat zou er geen probleem moeten zijn. 

Het is echter wel zo dat liefde in het algemeen veel zoetsappiger wordt gemaakt dan dat het in werkelijkheid is. Om een voorbeeld te noemen moet je er wel wat voor doen. Je kan niet op je luie reet zitten en wachten tot zoiets aankomt vliegen. Plus dat het gaat om geven en nemen, al vind ik het geef gedeelte veel fijner aanvoelen dan het nemen. Ik hou er namelijk van om mijn vriend blij en gelukkig te maken en vooral om hem geliefd te laten voelen. Dat geeft niet alleen hem maar ook mij een liefdevol en fijn gevoel, omdat ik het ook uit liefde doe.  

Verder ben ik ook van mening dat mensen niet zozeer moeten wachten op liefde en ja daar ben ik zelf ook schuldig aan geweest. Alleen komt het allemaal vanzelf wel, als de tijd rijp is kom je vanzelf die ene leuke tegen!  

Een gouden tip overigens… ga je niet miserabel voelen omdat je zogenaamd “niemand kan vinden”, want dat gaat alleen maar tegen werken. 

Dikke knuffel, Prep  

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X