Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog: Bedroefde benen & Spaghetti haar

Blog

Blog: Bedroefde benen & Spaghetti haar

Heb je ooit is gehoord van bedroefde benen? Nee? Ik namelijk ook niet, totdat mijn nichtje ermee aan kwam zetten.

De exacte woorden waren “Oma mijn benen zijn droevig”, wat ze dus eigenlijk vertelde was dat ze pijn in haar benen had.  Ik met mijn GROTE fantasie en klein gevoel voor humor heb er dus ‘bedroefde benen’ van gemaakt, wat overigens goed over je lippen rolt en echt hilarisch is om te zeggen als je pijn in je benen hebt. Zo zie je maar, dat een nieuw woord verzinnen helemaal niet zo moeilijk is met hulp van een kleine smurf.

Nu iets heel anders, want tja ik moet de tijd ook met iets anders doden dan alleen maar met nieuwe woorden maken.

Het spaghetti haar gedeelte, waar je zeker weten van op de hoogte wilt zijn. Ga nu niet denken dat ik je ga vertellen hoe ik of mijn haar eruit ziet (kleur etc.), maar ik zal je wel één issue voorleggen dat ik maar al te goed ken… misschien een beetje te goed. Spaghetti haar is namelijk het soort haar dat als het uit model is, het ook echt als spaghetti slierten langs je gezicht gaat hangen. Je zou het kunnen vergelijken met het haar wat je krijgt als het regent.

Nu moet je niet denken dat er geen model meer in te krijgen is, zeker weten dat je er wel een model in krijgt. De vraag is alleen of het A blijft zitten en B of het wel het goede model is, want de uitzak kans is heul groot.

Conclusie, je moet als de wiedeweerga naar de kapper. Hopend dat de schoolfotograaf zo lief is om een week met die ‘fantastische’ foto te wachten, zodat jij er natuurlijk met je beste coupe op staat. Tja, wat doet de jeugd van tegenwoordig toch moeilijk over het uiterlijk… maar eerlijk is eerlijk we doen er allemaal even hard aan mee.

Voor nu dringt de tijd en je weet wat ze zeggen ‘tijd is geld’. Tot volgende week,

Dikke knuffels Prep

 

 

Geschreven door:   PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X