Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Zaterdag: Bizarre Tijden met Bands & Birdy’s op BerghTop

Blog

Zaterdag: Bizarre Tijden met Bands & Birdy’s op BerghTop

Première Kattukse Soap ‘Bizarre Tijden’ op BerghTop
Ze zijn geslaagd! Trijntje, Neeltje, Catje en Teun..tijd voor een feestje. En waar feest gevierd wordt valt wat te beleven… Dat hun beste vriendin Keesje spoorloos is verdwenen, mag de pret niet drukken.

In de Katwijkse SOAP ‘Bizarre Tijden’ is niets wat het in eerste instantie lijkt. Geïnspireerd op de thema’s die in iedere soap gewoon zijn en op ideeën van de spelers zelf is in opdracht van Factor Welzijn door theatermaakster Mirjam Douma een soap geschreven in 3 delen. De meesten van de groep enthousiaste spelers staan voor de eerste keer op het toneel, een aantal hebben wel spel ervaring.

Wat voor iedereen nieuw is is dat ze in een soap spelen op het toneel. Na 10 avonden brainstormen tekstleren en repeteren gaan ze er voor en kruipen ze in hun rol als Top Crimineel Willem C., vrouwen verslinder Krik, laconieke agent of smoorverliefde Teun. Rollen die in eerste instantie ver van ze af staan.

Dat ze ook nog eens kostuums dragen die niet helemaal van deze tijd zijn…doet ze niets.

Kortom: petje af voor deze groep spelers.

Time to DISCO!

9 juni Berghtop
tijd: 13:00, 14:00 & 15:30 Podium Pianolaan

Misspoes en the LoveBite Birdy’s op BerghTop
Op 9 juni is het eindelijk zover; the LoveBite Birdy’s uit Stappers staan samen met de rockchicks van Misspoes op het mainstage van het BerghTop Theaterfestival. Vanuit het jongerenwerk van Factor Welzijn hebben de Birdy’s en Misspoes weken lang hard geoefend in Scum en een zangworkshop gevolgd van Gerlinde Vliegenhart om te knallen op BerghTop. Mis het niet, want Misspoes en the LoveBite Birdy’s spelen de sterren van de hemel op BerghTop.

9 juni Berghtop
tijd: 16:00 uur Mainstage

Er is nog veel meer te doen op Berghtop. O.a. optredens van Voodoo Swing, Splendid en Klavan Gadje. Klik HIER voor meer info.

Geschreven door: Welzijnskwartier

Comment: 1

  • blondie

    Beantwoorden 08/06/201211:10

    Birdys! Birdys! Birdys!

Laat een reactie achter

X