Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Binnenkort nieuwe website voor sociale huurwoningen

Blog

Binnenkort nieuwe website voor sociale huurwoningen

Wie op zoek is naar een sociale huurwoning in de regio, vindt alle beschikbare woningen op de website van WoningNet. Binnenkort gaat dat veranderen. Vanaf eind maart 2019 verandert de website in www.hureninhollandrijnland.nl.

Het complete regionale huurwoningaanbod is vanaf eind maart te vinden op www.hureninhollandrijnland.nl

De nieuwe website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De stappen die je moet doorlopen om een woning te vinden, zijn duidelijk aangegeven. En altijd is goed te zien waar je je bevindt in dat proces. De kosten voor inschrijving en jaarlijkse verlenging dalen van €10,- naar €7,50 per jaar.

Je inschrijfgegevens worden automatisch overgezet 
Sta je ingeschreven op WoningNet? Dan worden je inschrijfgegevens automatisch overgezet naar de nieuwe website. Daar hoef je dus niets voor te doen. Er verandert ook niets aan je opgebouwde rechten en inschrijftijd.

Wel is het belangrijk om je account straks eenmalig opnieuw te activeren

Zodra de nieuwe website live gaat, ontvang je een persoonlijke e-mail met activatiecode. Het enige wat je moet doen, is de op de link klikken om je account te activeren. Op de nieuwe website www.hureninhollandrijnland.nl vind je straks een korte instructievideo die je helpt bij het activeren, als dat nodig is.

Tot eind maart hoeft en kunt u nog niets doen
Woningen worden de komende weken nog gewoon aangeboden en bemiddeld via WoningNet. Eind maart ontvang je, als je staat ingeschreven, een persoonlijke e-mail. Vanaf dat moment kun je terecht op www.hureninhollandrijnland.nl. Heb je in de tussentijd vragen over huren in de gemeente Katwijk, neem dan contact op met de Klantenservice van Dunavie.

Meer informatie.

Bron: www.dunavie.nl

website

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X