Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Bijeenkomst Voorzittersplatform 15 oktober: Samen werken aan een leefbare Katwijkse samenleving

Blog

Bijeenkomst Voorzittersplatform 15 oktober: Samen werken aan een leefbare Katwijkse samenleving

CIMG3917Op dinsdag 15 oktober a.s. organiseert het Voorzitterplatform Katwijk (VPK) een bijeenkomst over het thema ‘Een leefbare Katwijkse samenleving’. Burgemeester Wienen zal een inleiding houden.  Daarna komt een forum aan bod, bestaande uit John Oppelaar (teamchef politie Katwijk), Richard Volwater (voorzitter jongerencentrum De Peuk in Valkenburg),  Fedde Jonkman (voorzitter WMO-adviesraad) en Willem Guyt (voorzitter voetbalvereniging Katwijk).

De forumleden zullen vanuit hun eigen verantwoordelijkheid en ervaring ingaan op het thema. Uiteraard is er volop gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan. De bijeenkomst begint om 20:00 uur en vindt plaats in de Rabobank aan de Rogstraat 1 in Katwijk. Voorzitters en bestuursleden van verenigingen, kerken, scholen en andere instellingen zijn vanaf 19:30 uur van harte welkom.

 Deze bijeenkomst bouwt voort op de VPK-bijeenkomst van 7 mei jl. Toen hield Doekle Terpstra een bevlogen inleiding over waarden en normen en het bereiken van een leefbaarder samenleving. Terpstra riep de aanwezigen op om lokaal verantwoordelijkheid en initiatief te nemen. Daarom organiseert het VPK op 15 oktober een vervolgbijeenkomst, dit keer over de situatie in onze gemeente. Gezien het thema en de sprekers belooft het een boeiende avond te worden.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X