Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Bibliotheekvestigingen tijdelijk gesloten t/m 18 november

Blog

Bibliotheekvestigingen tijdelijk gesloten t/m 18 november

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen die de regering heeft genomen zijn de vestigingen van Bibliotheek Katwijk in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg gesloten t/m woensdag 18 november.

Materialen automatisch verlengd
Inleveren is tijdelijk niet mogelijk. De uitleentermijn van alle geleende boeken of andere materialen wordt automatisch verlengd. Reserveringen kunnen niet worden opgehaald maar blijven langer klaarstaan.

Activiteiten
Alle activiteiten die tot en met 18 november zijn gepland, gaan niet door of worden verplaatst naar een latere datum. Wie een kaartje heeft voor een geannuleerde activiteit, ontvangt hierover bericht.

Online Bibliotheek
Ben je lid van Bibliotheek Katwijk? Dan kun je gratis e-books en luisterboeken downloaden en lezen. Met een mooi aanbod voor volwassenen en kinderen. Dat vind je op de online Bibliotheek, de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb: www.onlinebibliotheek.nl. Altijd fijn nu de bibliotheken gesloten zijn!

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Ook dat kan online via de website van Bibliotheek Katwijk. En er loopt nu een mooi aanbod: wie nu lid wordt, ontvang het eerste jaar 50% korting op het abonnement.

Formulierenbrigade aanwezig
De spreekuren van de Formulierenbrigade en het computerspreekuur in Bibliotheek Hoornes gaan door. De Formulierenbrigade is aanwezig in het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdag en donderdag tussen 13.30 en 16.00 uur. Het computerspreekuur is op woensdag tussen 13.30 en 15.30 uur. Hier kunnen mensen ook naar toe met vragen over e-books en luisterboeken.

Hopelijk tot snel weer in een van onze vestigingen!

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X