Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Geen categorie /Bibliotheek actief met afhaalservice en digitaal aanbod

Blog

Bibliotheek actief met afhaalservice en digitaal aanbod

De bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg blijven nog wat langer gesloten. Helaas, want in de bieb missen ze de mensen en de mensen missen de bibliotheek. Maar gelukkig is er toch contact mogelijk. Via de social media-kanalen en de nieuwsbrief van de bibliotheek, door mee te doen aan een online activiteit en natuurlijk via de Afhaalbieb!

Afhaalservice
Leden van de bibliotheek kunnen boeken reserveren of een verrassingstas aanvragen via een speciaal aanvraagformulier op de website. De aangevraagde boeken kunnen worden afgehaald bij de Hoofdbibliotheek: van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur en op zaterdag
tussen 10.00 en 13.00 uur. Kijk voor de speciale spelregels zoals onder meer lenerspas meenemen, mondkapje dragen etc. op de website van de bibliotheek. Met deze Afhaalservice zorgen de bibliotheekmedewerkers ervoor dat mensen kunnen blijven lezen, zeker in deze tijd.

Digitale aanbod
Ook is er natuurlijk nog steeds het uitgebreide digitale aanbod van de bibliotheek. De online bibliotheek heeft een schat aan e-books en luisterboeken via de app of op www.onlinebibliotheek.nl. Bibliotheekleden kunnen ook online leren. Via de website van de bibliotheek zijn er meer dan 160 gratis online cursussen te volgen die zijn samengesteld door professionele aanbieders Soofos en Goodhabitz. Verder zijn er regelmatig activiteiten die online plaatsvinden zoals bijvoorbeeld de pop-up groene leesclub. En wat te denken van de TijdschriftenBieb? Met deze app kunnen bibliotheekleden gratis tijdschriften lezen op hun telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine.

Nog even volhouden, blijf gezond en hopelijk tot snel in de bibliotheek!

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X