Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Biblebite

Blog

Biblebite

Galaten 5:1 Christus heeft ons bevrijd opdat wij in vrijheid zouden leven; houd dus stand en laat u niet opnieuw een slavenjuk opleggen.

Ik heb lang geloofd dat ik in een kramp moest leven om Gods Woord te kunnen ontvangen, dat ik mezelf vanbinnen in een bepaalde houding moest zetten om Gods stem te kunnen verstaan. Gisteren heb ik mogen ervaren dat er geen voorwaarde is om Gods liefde te mogen ontvangen. Hij houdt zoveel van mij, Hij wil mij juist graag zijn Woord schenken, daarvoor hoef ik niets meer te doen en ik mag aannemen dat alles wat in Het Woord staat waar is en ook voor mij. Hij wil dat er goed zaad in mijn hart wordt gepland, dat het zal groeien en dat ik vrucht zal dragen zodat Zijn koninkrijk wordt gebouwd.

Galaten 5:1 zegt ons dat Christus ons vrij  heeft gemaakt opdat wij in vrijheid zouden leven. Dus niet bekrompen, maar in vrijheid. Dat is wat God wil. Daarnaast draagt Galaten 5:1 ons op: Houd stand en laat je niet weer een slavenjuk op leggen, leef niet weer bekrompen, je bent vrij. Heerlijk! Is het niet?! 

Geschreven door: Redactie

Comment: 1

  • Johan Schaap

    Beantwoorden 04/11/201419:41

    Vreemd, heb als atheïst nooit een slavenjuk gevoeld.

Laat een reactie achter

X