Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Beter ruim je je zooi op bij het veldje achter Salem

Blog

Beter ruim je je zooi op bij het veldje achter Salem

Trapveld is geen vuilnisbelt

Hang, chill, meet, of voetbal je weleens op het veldje achter Salem? Helemaal goed en gezellig, zolang je wel de coronaregels opvolgt natuurlijk.

Anderhalve meter, weet je nog?

Enne…ruim je troep ff op!! Want dit gaat nergens meer over, zie foto. Elke dag een grote smerige bende met overal lege chipszakken, blikjes, flesjes en meer zooi. DOE. DAAR. WAT. AAN! Want voor je het weet sta je niet op een veldje te chillen, maar op een zelfgebouwde vuilnisbelt.

Kleine moeite om het ff in de vuilnisbak te gooien.  Daar doe je jezelf en anderen een groot plezier mee. En je voorkomt verder gedoe. Want reken maar dat als dit zo doorgaat het niet zonder gevolgen blijft!

De politie, handhaving, het jongerenwerk en de buurt zijn er namelijk HELEMAAL. KLAAR. MEE.

De politie heeft al een, veel gedeelde oproep, aan ouders op Facebook Politie Katwijk geplaatst om er wat aan te doen (zie onderaan het bericht). Als dat ook niet werkt kan je er vergif op innemen dat er andere maatregelen volgen en is het afgelopen met de lol.

Dus nogmaals…doe jezelf, je vrienden, en je omgeving een groot plezier door voortaan je troep op te ruimen.

Alvast bedankt voor de moeite.

——
Bij deze een oproep aan ouders!

Als uw zoon of dochter gebruik maakt van het voetbalveld, achter voormalig verzorgingstehuis “Salem”, dan mag u hieronder verder lezen. Is dit niet het geval dan mag u dit bericht overslaan.

Voor de ouders waarvan hun kind wel in de middag, avond en nachtelijke uren gebruik maakt, vragen wij een dringend verzoek.

1. Weet u wat uw zoon of dochter buiten op straat aan het doen is?
2. Wilt u deze foto bespreken met uw zoon of dochter.
3. Wilt u dan ook bespreken dat dit niet normaal is.
4. Wilt u dan ook bespreken dat wij als politie, handhaving en de jongerenwerkers van alles doen om dit op te lossen.
5. En als laatste is uw kind buiten op straat. Ga als ouder is even om een hoekje kijken om te zien wat uw zoon of dochter nou werkelijk aan het doen is.

Dit probleem is niet van de politie, @gemeentekatwijk, @handhaving_katwijk, @jongerenwerkwzk en de wijkbewoners. Dit probleem is van de ouders. Ga met uw zoon of dochter in gesprek.

Geschreven door: Arno

Geen reacties

Laat een reactie achter

X