Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Bestuur SKA kijkt terug op een geslaagd Oud en Nieuwevenement

Blog

Bestuur SKA kijkt terug op een geslaagd Oud en Nieuwevenement

De tenten zijn weg, het terrein is schoon, alles is weer opgeruimd, de laatste rekeningen zijn voldaan en de balans is opgemaakt, het bestuur van SKA kan terugkijken op een zeer geslaagd Oud en Nieuwevenement 2011/2012.

Ook dit jaar was er voor ieder wat wils verspreidt over de drie tenten op parkeerterrein Noordduinen en in jongerencentrum Scum. Een kleine 4000 Katwijkse jongeren hebben het evenement bezocht om feestend het nieuwe jaar in te gaan. Enkele bezoekers klaagden wel over de verhoogde drankprijzen van 2 naar 2,50 euro, maar zelfs dat kon voor het merendeel de pret niet drukken.

Nieuw dit jaar was de camerabeveiliging. SKA had het terrein voorzien van camerabeveiliging om het gehele terrein en alle tenten te kunnen overzien en zo bij te dragen aan een zo veilig mogelijk evenement in een risicovolle periode.

De circa 200 vrijwilligers van SKA hebben, ondanks de slechte weersomstandigheden voor, tijdens en na het feest, een knaller van een evenement neergezet dat een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de relatief rustige jaarwisseling in Katwijk. Waarvoor hulde!

Natuurlijk wil SKA alle vrijwilligers, sponsors, leveranciers en andere betrokkenen hartelijk bedanken voor hun goede inzet. Zonder hen was de realisatie van dit evenement niet mogelijk. Daarnaast hoopt het bestuur van SKA het evenement de volgende jaarwisseling op dezelfde, veilige, wijze te kunnen organiseren. Om dit mogelijk te maken zal het bestuur van SKA zo spoedig mogelijk in overleg met de gemeente Katwijk treden.

Het bestuur van SKA zal er in ieder geval alles aan doen om het volgende Oud en Nieuwevenement wederom tot een groot succes te maken.

Persbericht SKA

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X