Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Benefietconcert Peetfest in Scum: update: video

Blog

Benefietconcert Peetfest in Scum: update: video

Update: video

Onderstaande video is ingestuurd. Hier meer video’s

Gisteravond vond in Scum het Peetfest plaats. Het was een benefietconcert ter nagedachtenis van in Noordwijk geboren en getogen Peter ‘Peet’ Plug, zanger van de metalcoreformatie Unbreakable NTC. Peet verloor afgelopen februari de strijd tegen kanker. Vandaar ook dat de opbrengst van Peetfest ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding.

Speciaal voor deze gebeurtenis waren de mannen van Dublin Death Patrol naar Katwijk gekomen. Deze trash metal band bestaat uit leden van verschillende grote trash metal bands.  Onder andere van Testament en Exodus. En waren zeer goed bevriend met Peter Plug. Meer over de samenstelling is te vinden in de voorbeschouwing. Klik hier.

Voor deze heren aantraden waren er eerst nog 2 bands in het voorprogramma. De zaal ging open om 20.30 en de 1e band begon om 21.00. Deze heren noemen zich de Indulgence. Er kwam steeds meer publiek en buiten stonden al veel liefhebbers te wachten op DDP. Om 22 uur begon dan de 2e band. Ethereal genaamd. Na een paar strakke nummers was het vanaf tien voor elf wachten op de hoofdact deze avond.

Dublin Death Patrol all the way from the United States of America. De zaal was niet uitverkocht maar ook verre van leeg. Het bier vloeide rijkelijk en daar waren ze. Het was gelijk 1 grote happening. Er onstond gelijk vanaf minuut 1 een pit en ze speelde de ene na de andere knaller afgewisseld wat met gesproken teksten. Bij 1 nummer ging de gitarist midden in het publiek spelen. Op gegeven moment iets na 12 uur leek het er toch op dat ze gestopt waren, na enkele attributen in het publiek gegooid te hebben.
Maar uiteindelijk kwamen ze met 1 gigantische knaller terug. Het bleek een perfecte afsluiter.

Conclusie: Alle liefhebbers die aanwezig waren hebben een perfecte avond gehad en de opbrengst ging ook nog naar het goede doel KWF Kankerbestrijding.

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X