Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Belle zoekt prins online

Blog

Belle zoekt prins online

Wie kent deze leus nou niet: stop met dromen, start met daten. Via reclames wordt ik dagelijks overspoeld met dit soort loze kreten. Na diverse fiasco’s op liefdesgebied te moeten doorstaan en alle hoop in de Katwijkse man verloren te hebben heb ik besloten mijn heil elders te zoeken. In plaats van mijn standaarden te verlagen  en te settelen met less, besluit ik mijn zoektocht naar een geschikte vent online te vervolgen.  

Na een feilloos profiel te hebben opgesteld is het tijd om mijn wensen in kaart te brengen. Wat een verademing om punt voor punt in te vullen wat ik zoek in een man, het koren van het kaf in een aantal muisklikken scheiden. Als dat in de kroeg nou eens kon!

Binnen een uur stroomden de mails binnen. Om nou te zeggen dat de ware hiertussen zat? Nee. Maar ego strelend is het zeker.

Dan maar op eigen houtje op zoek gaan in de lijst met mannen die door de datingsite geselecteerd zijn en dus in theorie moeten voldoen aan mijn criteria. Na verschillende profielen te hebben bekeken zocht ik er een paar uit. Een berichtje hier en daar, vervolgens over op serious business: mailcontact. Maar door mijn, door de media gevoede, wantrouwen bleek dat geen succes. Hoe weet je nou zeker dat hij zegt dat hij is?

Natuurlijk zijn er ook de lieverds. De mannen die heerlijk lange berichten sturen waarbij je weg zwijmelt. De mannen waarvan je direct weet dat ze oprecht een leuke relatie zoeken. Al bijna verkocht, haalt één klik van de muis je uit je droom zodra je op het desbetreffende profiel komt. Totaal niet wat je ervan verwacht.

Real-life daten, online daten. Het is eigenlijk één pot nat. Ik ben er wel klaar mee. Ik kies voor mezelf. So long en het ga jullie goed. Jullie zijn de eerste die het horen als ik een noemenswaardige update heb.

Geschreven door:   Belle

Comments: 7

 • belissimo

  Beantwoorden 18/04/201306:25

  Net of er ooit 1 zelf respecterende man is die het met zon bitch als jouw uit houdt. Veel plezier met te hoog in je bolletje hebben.

  • arjanouwehand

   Beantwoorden 18/04/201317:23

   wie ben jij eigenlijk? en waarom ben jij altijd zo moeilijk pessimistisch over alles

 • Le0nard

  Beantwoorden 18/04/201312:57

  Wie is Belle eigenlijk?
  Stel jezelf eens voor, maak de mensen geïnteresseerd.
  In je vorige onderzoek naar ‘De ideale man’ waren de reacties ook erg positief over je ‘Onderzoek’.

  Wie weet zit ‘De ideale man’ wel op http://www.kattuk.nl

 • DeWerphengels

  Beantwoorden 20/04/201319:38

  Ja, -edit:….. Stel je eens voor, of rot op naar je moeder!

 • ouwekoeieknaller

  Beantwoorden 22/04/201303:56

  -edit- reactie gedelete

 • Arnout

  Beantwoorden 22/04/201310:09

  Wat is het altijd leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op deze stukjes. Belle, hoe ze dan ook heet, kan begrijpelijk geen leuke man vinden als alle mannen net zoals jullie reageren. Way-to-go!

 • Nadine

  Beantwoorden 22/04/201314:21

  Blijkbaar heeft belle wat Katwijkse mannen tegen het hoofd gestoten. Als er een belle stukje verschijnt komen de frustraties los… Maar waarom??

  Als je niet bij deze Standaart katwijkse man of kansloose online dater hoort, hoef je je toch niet aangesproken te voelen?!? Blijkbaar voelen de mannen die elke keer weer moeten reageren zich aangesproken ;)!!! Zegt ook wat toch?! hahaha

Laat een reactie achter

X