Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Beleef cultuur en natuur tijdens familiefestival Moods in the Woods

Blog

Beleef cultuur en natuur tijdens familiefestival Moods in the Woods

Afsluiting Week van de Amateurkunst 16-23 juni. Met o.a. optreden van The Folk Road Show

Op zaterdag 23 juni 2018 vindt van 15.00 – 22.00 uur voor de 4e keer het vrij toegankelijke muziek en cultuurfestival Moods in the Woods plaats. Van 15.00 tot 22.00 uur is er van alles te beleven in Burg. De Ridderpark aan de Nieuwe Duinweg, dat voor deze dag wordt omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein.

DSC02349

Moods in the Woods is de feestelijke afsluiting van de Week van de Amateurkunst ‘iktoon’. Leerlingen, ensembles, bands en koren van de muziekschool en andere liefhebbende kunstenaars vullen het programma. Voor extra natuurbeleving is er een blotenvoetenpad voor de waaghalzen, is er een natuurspeurtocht door het bos en kan je zelf verse thee op smaak maken met Stadsboerin Anita. De bibliotheek is aanwezig met een Bipi vol spannende verhalen met echte boekhelden en Kattuk.nl zorgt voor een mediahoek. In een gezellige sfeer is er voor jong en oud voldoende te genieten. De festivalafsluiting wordt verzorgd door de Folk Road Show met Rijnsburger Pieter van Vliet in de gelederen (Port of Call).

Kortom, actieve beleving van cultuur en natuur voor het hele gezin! Moods in the Woods wordt georganiseerd door Muziekschool Katwijk, Bibliotheek Katwijk, Welzijnskwartier met medewerking van Kattuk.nl, Jetenzo, Stadsboerin Katwijk, Creakids en veel enthousiaste vrijwilligers.

Moods A3 poster 2018

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X