Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Beleef cultuur en natuur tijdens familiefestival Moods in the Woods

Blog

Beleef cultuur en natuur tijdens familiefestival Moods in the Woods

Op zaterdag 29 juni 2019 vindt van 15.00 – 22.00 uur voor de 5e keer het vrij toegankelijke muziek en cultuurfestival Moods in the Woods plaats. Van 15.00 tot 22.00 uur is er van alles te beleven in Burg. De Ridderpark aan de Nieuwe Duinweg, dat voor deze dag wordt omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein.

Moods in the Woods is de feestelijke afsluiting van de Week van de Amateurkunst ‘iktoon’. Leerlingen, ensembles, bands en koren van de muziekschool en andere liefhebbende kunstenaars vullen het programma. Kunstenaarscollectief KuCo is dit jaar ambassadeur van de Week van de Amateurkunst. Zij zijn op het festivalterrein te vinden met dichters, een weefdemonstratie, en plein air schilderen, houtbewerking en nog veel meer. 

Voor extra natuurbeleving is er onder meer een blotenvoetenpad voor de waaghalzen, een natuurspeurtocht door het bos en een ‘natuurlijke’ fotobooth met schmink en verkleedspullen waar kinderen door fotografen van Kattuk.nl gekiekt kunnen worden.

De bibliotheek is aanwezig met een Bipi vol spannende verhalen met echte boekhelden en diverse andere creatieve activiteiten. In een gezellige sfeer is er voor jong en oud voldoende te doen en te beleven. De festivalafsluiting wordt verzorgd door de Muziekschool All Star Band, bestaande uit docenten van de Muziekschool. Kortom, actieve beleving van cultuur en natuur voor het hele gezin!

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit het programma. Houdt www.kattuk.nl goed in de gaten voor updates. Laat weten dat je er bij bent op het Facebook event: Moods in the Woods.

Moods in the Woods wordt georganiseerd door Muziekschool Katwijk, Bibliotheek Katwijk, Welzijnskwartier, Kattuk.nl, Jet en haar natuurvrienden en veel enthousiaste vrijwilligers. Voor koffie/thee een hapje en een drankje kunt u terecht op ons gezellige muziekterras waar de verantwoorde catering wordt verzorgd door De Bonte Kraai

 

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X