Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Begin je band in Scum!

Blog

Begin je band in Scum!

Kom je uit Katwijk, ben je 12 jaar of ouder en heb je altijd al in een bandje willen spelen? Dan is dit is je kans!

Scum organiseert in samenwerking met The Art Squad Katwijk (TASK) en het PopLab (Muziekschool) elke woensdag en donderdagmiddag van 15-17:45 uur een bandinloop voor jongeren van 12 tot 18 jaar die muziek willen maken. Er staat een complete backline inclusief zanginstallatie en drumstel, er zijn gitaren, er is een basgitaar en er zijn muzikale vrijwilligers om je op weg te helpen. Ook als je nog nooit eerder iets met muziek hebt gedaan ben je van harte welkom om te kijken of het wat voor je is.

Als je het echt leuk vindt en ermee verder wilt, kan je samen met andere deelnemers een band gaan beginnen in de muziekstijl die jullie gaaf vinden. Onder begeleiding van het PopLab wordt je band dan klaargestoomd voor jullie eerste optreden voor publiek. Voor je het weet sta je dan zelf op het podium van Scum te shinen met je nieuwe band. Hoe vet is dat?

We hopen je snel te zien in Scum. Kom gewoon een keertje langs om te kijken. Je hoeft je verder niet aan te melden om mee te doen.

Kan je echt niet ’s middags langskomen vanwege school of bijbaan stuur dan een mailtje naar info@scumkatwijk.nl Dan gaan we samen kijken of we de bandinloop ook op een doordeweekse avond kunnen houden.

 

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X