Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Bedrijven bieden mbo-stages aan

Blog

Bedrijven bieden mbo-stages aan

Regel nu je stage of leerwerkplek!

Studenten van mboRijnland die op zoek zijn naar een stageplaats kunnen nu afspraken inplannen met bedrijven via www.stagebeurs071.nl. Bedrijven en organisaties uit regio Leiden, Katwijk en de Duin- en Bollenstreek hebben nu al ruim 225 stageplaatsen en leerwerkplekken online bekend gemaakt via deze website. En dat aantal zal de komende weken nog verder toenemen. Studenten kunnen met zes verschillende bedrijven via de website een afspraak maken. Die kennismaking vindt vervolgens plaats in de eerste schoolweek op donderdag 2 september via de online Stagebeurs071. Is er die dag sprake van een match? Dan maken bedrijf en student een vervolgafspraak om de stage verder te regelen.

Aanmelden
Zowel studenten als erkende leerbedrijven worden opgeroepen om zich aan te melden. Er worden stages en leerwerkplekken gezocht voor alle opleidingen. Van administratief en juridisch tot welzijn en techniek. Extra aandacht wordt gevraagd voor de opleiding van servicemedewerker. Daar is sprake van een groot tekort. Het gaat dan bijvoorbeeld om werkzaamheden als klanten ontvangen, ondersteunen bij administratie of voorraadbeheer en het klaarzetten van vergaderruimten.

Erkenning
Het aanmelden van een stageplaats door erkende leerbedrijven en organisaties kan eenvoudig via www.stagebeurs071.nl. Bedrijven die nog een erkenning nodig hebben kunnen contact opnemen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dat kan via de website s-bb.nl. Los van de stagebeurs kun je daar ook doorlopend zoeken naar een stage of leerwerkplek.

Stagejager
Bedrijven die niet online aanwezig kunnen zijn of vragen hebben, kunnen contact opnemen met stagejager Cynthia Romijn via stagejager@economie071.nl. Op de hoogte blijven van Stagepact071? Kijk dan op www.economie071.nl.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X