Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Arjan over het Connectweekend

Blog

Arjan over het Connectweekend

Zaterdag 20 september en zondag 21 september gingen de Connectgangers met z’n allen een weekend naar Ouddorp om het nieuwe seizoen van Connect te starten maar bovenal om God te zoeken.  

Een van de jongeren die mee is geweest is Arjan. Hij verteld:   

”Het weekend was heel erg super. De meeste mensen verwachten bij een weekend dat men luistert naar een preek en met elkaar gaat praten. Dit deden we ook, maar met nog veel meer daarbij. Zaterdagochtend kwam Arenda Haasnoot een studie houden over het thema ‘klaar voor de start’. Dit houdt in of je klaar voor de start bent om samen met God door het leven te gaan. Na de studie gingen we met onze eigen groep uiteen om er over praten. Zo leerden we elkaar beter kennen. Vaak werden de gesprekken ook persoonlijk. 

’s Avonds kwam Gerben Bremmer spreken. Dit was in combinatie met een zang- en aanbiddingsavond. Bij deze avond leerden we echt wie God is en wat hij voor ons doet. Hierdoor werden veel mensen geraakt. Dit maakt het mooie weekend compleet. Dit is zeker een goed begin van een nieuw seizoen. 

’s Nachts moesten we wakker gemaakt worden, omdat we een nachtspel hadden. Dit was niet iedereen zijn favoriete moment, maar het moest toch gebeuren. We moesten naar het meertje toe rennen, spelletjes doen en weer terug. Juist zo snel mogelijk waardoor we snel naar onze bedden konden. 

Zondag konden we een beetje uitslapen en de laatste studie op ons te wachten. Gerben sprak over hoe we verder moesten in de harde werkelijkheid. Dat houdt in dat we weer allerlei afleidingsmanoeuvres hebben dat je van het geloof kan afhouden, denk aan je mobiel, vrienden, etc. 

Het seizoen is goed begonnen en hopelijk komen er steeds meer mensen bij, want je leert echt veel nieuwe mensen kennen en het is super tof. Als je nieuwsgierig bent en ook wil leren over God, kom dan eens langs!” 

Elke eerste maandag van de maand is er van af 20:00 uur een avond in ’t Honk, iedereen is welkom! Kom gerust een kijkje nemen. 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X