Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Alleen maar liefde op Pride Valentijn

Blog

Alleen maar liefde op Pride Valentijn

Een uiterst gezellige bende gisterenavond bij het Valentijn Pride Café! Ruim 15 jongeren van ‘Klets’, de Pride groep Katwijk, hebben een heerlijk avondje uit gehad.

De ruimte bij Kattuk.nl was helemaal in Valentijn sferen aangekleed met lampjes, slingers, hartjes, alles erop en eraan. Onder het genot van leuke muziek een hapje en een frisje zat de sfeer er al snel in. Leuk ook om te zien dat er weer drie nieuwe jongeren zich hebben aangemeld bij de groep. Gaaf! Jullie zijn van harte welkom!

Naast alle lol en liefde zijn we ook nog serieus aan de slag gegaan. Zo gaat de activiteitencommissie binnenkort hele leuke ‘Crea Gay-a’ knutseltoestanden organiseren op donderdagavonden, hebben we onze inbreng voor het gesprek over LHBTIQ+ acceptatie op 28 februari besproken en hebben we gelijk het volgende Pride Café ingepland en wel op donderdagavond 28 maart. Hierover later meer.

Al met al weer een superavond onder gelijkgestemden! Lijkt het jou nou ook leuk om een keertje langs te komen en/of mee te helpen met het organiseren van activiteiten? Laat het ons weten via lhbti@kattuk.nl. We hebben je er graag bij!

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X