Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Al meer dan 500 aanvragen voor stichting leergeld

Blog

Al meer dan 500 aanvragen voor stichting leergeld

Het kindpakket van Stichting leergeld heeft zich met succes uitgebreid. Gezinnen met een krappe beurs kunnen een aanvraag doen voor een schoolspullenpas, fiets, jarige job verjaardagbox, kindpas, computer en laptop. Op deze manier biedt Stichting Leergeld elk kind een kans om mee te doen.  De stichting helpt kinderen tot 18 jaar waarvan de ouders een wat krappere beurs hebben. Bijvoorbeeld omdat zij een uitkering, een lager salaris of hoge schulden hebben. Er zijn afgelopen maand al meer dan 500 aanvragen binnen gekomen. 

Aanvragen
De stichting biedt een Kindpakket aan dat bestaat uit diverse voorzieningen die u kunt aanvragen. Het Kindpakket in Katwijk bestaat uit de volgende voorzieningen:

  • Computer of laptop
  • Fiets
  • Jarige Job verjaardagsbox
  • Kindpas
  • Schoolspullenpas

De voorzieningen kunnen aangevraagd worden via www.leergeldkatwijk.nl. Het is belangrijk dat het aanvraagformulier volledig is ingevuld. Als de gegevens onvolledig zijn, kan Stichting Leergeld de aanvraag niet behandelen.

Vragen
Heeft u vragen of wilt u in contact komen met Stichting Leergeld?
Stuur dan een e-mail naar info@elkkinddoetmee.nl of bel naar 079 – 316 23 84.

Persbericht Gemeente Katwijk

Eerdere bericht HIER

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X