Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Aangepaste openingstijden inloopspreekuur team sociale ondersteuning

Blog

Aangepaste openingstijden inloopspreekuur team sociale ondersteuning

Het inloopspreekuur van het team sociale ondersteuning heeft in augustus vanwege de vakantieperiode aangepaste tijden. Van maandag t/m vrijdag kunt u tussen 9.00-11.00 uur zonder afspraak terecht in ’t Kwadrant (Schimmelpenninckstraat 10, Katwijk) of in de Burgt (Burgemeester Koomansplein 1, Rijnsburg).

Team sociale ondersteuning
Het team sociale ondersteuning is er voor alle inwoners met vragen over welzijn, zorg, geld en werk of dagbesteding. In het team sociale ondersteuning werken medewerkers van verschillende organisaties: Kwadraad, MEE, Welzijnskwartier en de gemeente Katwijk. Het team werkt nauw samen met andere organisaties, zoals huisartsen, wijkverpleegkundigen, het Centrum voor Jeugd en Gezin, vrijwilligersorganisaties en andere hulpverleners. U heeft geen doorverwijzing nodig.

Kijk voor meer informatie op www.teamsokatwijk.nl. Het is ook mogelijk om vragen online te stellen via het contactformulier op de website.

Persbericht Gemeente Katwijk

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X