Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /100% adrenaline tijdens de #Hunt @ Andreasplein

Blog

100% adrenaline tijdens de #Hunt @ Andreasplein

Donderdagavond was het volle bak actie op het Andreasplein tijdens de #Hunt! 💥 De jongeren vlogen over het plein, op de hielen gezeten door politie en handhaving 💨👮‍♂️. Adrenaline op 100% en bloedstollende momenten zorgden voor een onvergetelijke avond! 🔥

Uiteindelijk wisten een paar snelle runners de winst binnen te slepen 🏆. Dit was pas het begin van iets groots – de wijk is klaar voor meer!

Meer info in het persbericht van Welzijnskwartier hieronder:

Jongeren, politie en gemeente werken samen tijdens succesvolle #Hunt op het Andreasplein

Afgelopen dinsdagavond vond op het Andreasplein de #hunt plaats, een spannende en unieke activiteit georganiseerd door het jongerenwerk van Welzijnskwartier in samenwerking met de politie en de gemeente Katwijk. Jongeren werden uitgedaagd om te ontsnappen aan de politie en handhaving, waarbij niet alleen het avontuur centraal stond, maar ook een groter doel: het versterken van de banden tussen jongeren, de politie en buurtbewoners.

De #hunt is opgezet om de sociale cohesie in de wijk te bevorderen en een brug te slaan tussen de verschillende groepen in de samenleving. Het evenement is een eerste stap in een bredere samenwerking om overlast in de buurt te verminderen en samen te werken aan een veilige en aangename leefomgeving voor iedereen. De interactie tijdens het spel zorgde voor een beter wederzijds begrip en legde de basis voor een sterkere gemeenschap waarin iedereen zich gehoord voelt.

De avond werd door alle partijen als zeer geslaagd ervaren en markeert een positieve start voor toekomstige samenwerkingen tussen jongeren, buurtbewoners, politie en handhaving.

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X