Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Christelijk jongerenfestival Unite in De Schuit

Blog

Christelijk jongerenfestival Unite in De Schuit

Wees welkom op Unite Festival! Een festival dat christelijke (jongeren) uit verschillende kerken probeert te verbinden door middel van ontmoeting, verdieping en aanbidding.

Vind je het heerlijk om God te prijzen en van de muziek te genieten? Dat kan! Geniet van ‘About Three’, ‘Erik de Mooij’ en ‘Fragile’.

Ben je liever aan het praten en meer op de achtergrond? Ook die ruimte is er, we gaan geheel vrijblijvend in gesprek met elkaar.

Luister je liever naar een spreker? Henk Binnendijk komt spreken over het thema ‘Het meesterwerk van God’. Zijn gelijknamige boek is te koop op het festival en ook zullen wij met z’n allen creatief omgaan met het thema meesterwerk.

Koop je kaartje in de voorverkoop voor 5 euro bij de Christelijke boekhandel het Baken.
Geen kaartje in de voorverkoop kunnen bemachtigen? Geen probleem, het kaartje aan de deur is 7 euro. De kaartjes zijn inclusief twee consumpties. De opbrengst van de kaartverkoop zal aan MDA Nederland geschonken worden.

Wees welkom in jongerencentrum De Schuit aan de Dwarsstraat in Katwijk op 6 oktober van 19:00-23:00 uur en like de facebookpagina om op de hoogte te blijven: facebook.com/unitekatwijk.

Benieuwd wat je te wachten staat?
Verslagen, foto’s en video van vorige edities zijn HIER terug te kijken op Kattuk.nl.

Over Unite
Unite is een kleine organisatie die kerken in hun eigenheid wil verbinden en ontmoeting wil stimuleren tussen de mensen. In samenwerking met Kattuk.nl organiseert Unite minimaal eens per jaar een christelijk jongerenfestival. Zoals ook in De Schuit vorig jaar en tijdens Unite in the Woods in het De Ridderbos afgelopen juni.

Unite posterrr

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X