Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /50ste Toeristenmarkt van start

Blog

50ste Toeristenmarkt van start

Voor velen hét startschot van de zomer: de Katwijkse Toeristenmarkt! Deze markt is uitgegroeid tot één van de best bezochte (zomer)markten van de regio. En viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum. De Toeristenmarkt vindt van 25 juni t/m 27 augustus elke dinsdag plaats van 11.00 tot 20.00 uur in het centrum van Katwijk. De officiële opening van de markt is op dinsdag 2 juli om 17.15 uur op het Andreasplein.

Dit jaar wordt de Toeristenmarkt voor het 50ste jaar gehouden. Op de markt staan bijna honderd marktkramen waar u terecht kunt voor de leukste (streek)producten. Daarnaast zijn er verschillende demonstraties, optredens en workshops voor jong en oud. Elke week heeft de markt een ander thema. De themakramen vindt u op het Andreasplein.

De thema’s per week

25 juni                         Gezond en Gelukkig

2 juli                            Kunst in Katwijk Markt

9 juli                            Springkussenfestival

16 juli                          Fun For Kids markt / kinder vrijmarkt

23 juli                          Standwerkersconcours

30 juli                          Oldtimers

6 augustus                  Kofferbak verkoop

13 augustus                Krijtfestival

20 augustus                Foto expositie

27 augustus                Creamarkt

Officiële opening

De feestelijke officiële opening van de 50ste Katwijkse Toeristenmarkt vindt plaats op dinsdag 2 juli om 17.15 uur op het Andreasplein. Wij nodigen iedereen uit om deze speciale gelegenheid met ons te vieren. U bent van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X