Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /4 maart: Het grote huurdebat… dan hoor je ook wat!

Blog

4 maart: Het grote huurdebat… dan hoor je ook wat!

Huurdebat 3We hebben er in Katwijk allemaal mee te maken, de wens om een goed dak boven je hoofd te hebben en om gezellig en goed te kunnen wonen in die gemeente die ons zo dierbaar is. Maar dat dak is voor de ene groep inwoners een gekocht dak en voor een grote groep inwoners in Katwijk een gehuurd dak. Die laatste groep betreft ruim 7300 huurwoningen, verspreid over de gehele gemeente, waar woningcorporatie Dunavie de zorg voor draagt.

Huurbeleid en Katwijkse gevolgen
Nu is er in huurdersland de afgelopen jaren veel gaande vanwege uiteenlopende kabinetsbesluiten. Dat heeft ook een hoop kritische reacties opgeleverd. Denk maar aan de landelijk gehouden actie ‘Huuralarm’. Dit alles, in combinatie met de komende gemeenteraadsverkiezingen, is voor Stichting Huurdersbelangen de Duinstreek de reden om in samenwerking met RTV Katwijk het grote Katwijkse huurdebat te gaan organiseren. Dinsdagavond 4 maart om 19.30 uur bent u allen van harte welkom in de Burgerzaal van het Katwijkse gemeentehuis. Het wordt een avond om te luisteren naar wat er zoal gezegd zal gaan worden, maar uw stem zal zeker niet verloren gaan. Daar zorgt de gedreven dagvoorzitter, Tim Brouwer de Koning, wel voor die deze avond in goede banen zal gaan leiden.

In huurgesprek met…
Vertegenwoordigers van de Katwijkse politieke partijen, woonstichting Dunavie, de Woonbond, DSV, KOM – KBM, Stichting Grip op de Knip, Van Rhijn Bouw, Ouwehand Bouw Katwijk en bouwbedrijf De Lange – Van der Plas zijn aanwezig om te reageren op hetgeen hen aan vragen / stellingen wordt voorgelegd. Maar de avond is zeker niet dichtgetimmerd met louter vooraf vastgestelde vragen. Want uw inbreng, vragen als Katwijkse huurder of gewoon belangstellende, worden zeer op prijs gesteld.

De deuren van het gemeentehuis staan voor u open en het is voor u als kiezer met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen een goede mogelijkheid om te kijken en te vergelijken hoe de Katwijkse politieke partijen denken over het huidige huurbeleid zo ook wat de consequenties hiervan zijn in onze Katwijkse samenleving.

U komt toch ook? Na afloop is er de gelegenheid om onder het genot van een glaasje elkaar te spreken en te ontmoeten.

Stichting Huurdersbelangen de Duinstreek.  

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X