Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /31 mei: Gospel at Sea @ De Vredeskerk

Blog

31 mei: Gospel at Sea @ De Vredeskerk

Met o.a. Romans Twelve, Erik de Mooij + Band en de band XALT

Vrijdagavond 31 mei 2019 wordt in de Vredeskerk te Katwijk voor het eerst het gospelfestival Gospel at Sea georganiseerd. Bij een geslaagde editie van dit festival is het de bedoeling om dit een jaarlijks terugkerend festival te laten worden. Dit jaar blijven we beperkt in het aantal zalen, maar het zeker de bedoeling om het eventueel in de aankomende jaren grootser aan te pakken.

Het wordt een laagdrempelig festival over de kerkmuren heen zonder pakken, zonder stropdassen, zonder hoedjes, etc,  maar lekker casual! De optredens zijn in de Kerkzaal (inclusief licht en geluid) maar ook de zaal Aquamarijn (koffiezaal) zal geopend zijn, zodat iedereen een lekker een bakje koffie, frisje of een biertje -/ wijntje kan nuttigen. Iedereen is welkom! Van jong naar oud van welke overtuiging dan ook!

De volgende bands zullen optredens verzorgen: Romans Twelve, Erik de Mooij + Band en de band XALT. Cornelie Vreugdenhil-Mijnarends zal kort op het thema ingaan “ OPEN JE HART” en er wordt nog gezocht naar een tweede spreker.

De opbrengsten van deze avond zullen gedoneerd worden aan de stichting Hands & Feet uit Katwijk. www.handsnfeet.nl

0001format

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X