Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /28 maart: Jongeren van Stappers presenteren ‘Let’s Get Hard’ in Scum

Blog

28 maart: Jongeren van Stappers presenteren ‘Let’s Get Hard’ in Scum

HarddDe vaste bezoekers van Tienercentrum Stappers organiseren op vrijdag 28 maart een feestavond in Scum. Het feest is speciaal bedoeld voor jongeren van 15 tot en met 18 jaar. Sinds januari dit jaar mogen jongeren onder de 18 jaar geen alcohol meer drinken en zijn ook niet meer welkom in de harde horeca, met uitzondering van de jongeren die voor 1 januari 2014 16 jaar zijn geworden.

Om ervoor te zorgen dat ook 15plus jongeren een leuke avond kunnen hebben, zonder buiten op straat te gaan hangen, hebben de jongeren van Stappers het initiatief genomen om daar iets aan te doen door het geven van een feest. Hier hebben ze een nieuw concept voor verzonnen, ‘Let’s Get Hard’. Uiteraard is ‘Let’s Get Hard’ ook een feest zonder alcohol, drugs en roken.

De eerste editie van ‘Let’s Get Hard’  wordt gehouden op vrijdag 28 maart in Scum van 20:30 uur tot 00:30 uur. Kaartjes kosten 2 euro en zijn te koop in Stappers, bij de vrijwilligers van Stappers en uiteraard zijn ze ook nog te koop aan de deur.

Geschreven door:Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X