Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Zaterdag: ‘Katwijk on Stage’ biedt cultuur voor jong en oud

Blog

Zaterdag: ‘Katwijk on Stage’ biedt cultuur voor jong en oud

Met uitvoeringen, presentaties en gratis workshops van o.a.: DC Dance, DVS, UNI, Muziekschool, Mimiek, Flying Stars, Desire, Melrose, Johnny’s Mambo, Circus, diverse Shantykoren en nog veel meer……

Voor het eerst wordt in Katwijk groots uitgepakt met het cultuurevenement ‘Katwijk on Stage’. Katwijk on Stage is een evenement waar de lokale culturele verenigingen zich kunnen presenteren. Op zaterdag 25 mei 2013 van 10.30 uur tot 16.00 uur zullen er meer dan 20 culturele instellingen (± 350 deelnemers) zich voorstellen aan het Katwijkse publiek. Op de Hoornespassage, in TriPodia Katwijk én op de parkeerplaats zijn diverse workshops te zien en te beleven op het gebied van dans, toneel, fotografie, boeken, orkesten, marchingbands, shantykoren, twirling, workshops van Factor W, big band, schmink, mode, theater en vooral veel gezelligheid.

Het initiatief voor dit evenement komt vanuit Factor Welzijn, DC Dance, De Spijkerhoek en TriPodia Katwijk. De handen zijn ineen geslagen om met elkaar dit spektakel op de rit te zetten. Om 10.15 uur is de opening door de wethouder Daan Binnendijk en om 10.30 uur begint het programma. Er is veel te zien, maar vooral ook heel veel te doen! En natuurlijk zijn verrassingen tijdens die dag zijn niet uitgesloten.

Meer info over Katwijk on Stage in de flyer hieronder.. Klik voor groot

Geschreven door:   Redactie

Comment: 1

Laat een reactie achter

X