Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /22 juni: De jaarlijkse open dag van de Katwijkse Zeeverkenners

Blog

22 juni: De jaarlijkse open dag van de Katwijkse Zeeverkenners

Nu de temperaturen weer zijn opgelopen, de boten op het water zijn, is het tijd voor de 6de editie van de open dag van de Katwijkse Zeeverkenners. Altijd al een middag willen doorbrengen bij één van de grootste en leukste jongeren verenigingen uit Katwijk en Nederland? Dan is dit je kans!

Natuurlijk hebben de Katwijkse Zeeverkenners veel meer te bieden dan alleen zeilen op zaterdag. Als je nieuwsgierig bent naar wat we nog meer doen of als je er altijd al eens een kijkje hebt willen nemen, kom dan op zaterdag 22 Juni vanaf 13.00 uur langs op ’t Troephuis (ons clubhuis) achterin de Schutterswei.

Voor jong en oud zijn er verschillende leuke activiteiten te doen rondom ’t Troephuis van de zeeverkenners. ’t Troephuis en het omliggende gebied is voor één dag omgebouwd tot een pretpark. Met activiteiten als een klimmen en klauteren, verschillende springkussens, zeilen met één van de lelievletten, een rondvaart met de slepers, een stormbaan over het water, een tentenkamp met uiteraard kampvuur. Kortom er is voor iedereen die van water, avontuur en uitdagingen houdt genoeg te beleven.

Ook aan de volwassenen is gedacht, zij kunnen genieten in het zonnetje op het terras, een praatje maken, een visje eten en meedoen met de loterij die weer een groot succes wordt met fantastische prijzen. Dit jaar gaat de opbrengst van deze loterijen naar nieuwe pionier palen.

De open dag vindt plaats op zaterdag 22 Juni tussen 13:00 en 16:30 uur bij ’t Troephuis in de Schutterswei in Katwijk aan de Rijn. Weten wat er nog meer te doen is of wil je op de hoogte gehouden worden van andere activiteiten en evenementen? Like ons op Facebook!! Of volg ons op instagram!

Fb.com/katwijksezeeverkenners & instagram.com/katwijksezeeverkenners

 

 

 

Geschreven door:Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X