Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /204 vierkante meter plakplezier

Blog

204 vierkante meter plakplezier

Hoera!! Openbare Plakplaatsen eindelijk geregeld!

Hehe eindelijk begint het ergens op te lijken in Katwijk en zijn de plakplaatsen geregeld. In andere gemeenten is het al jaren voor elkaar en nu in Katwijk dus ook. Daar hebben we natuurlijk gelijk dankbaar gebruik van gemaakt om de site te promoten.

Waar we het voorheen altijd hebben moeten doen met veel te kleine borden, of onhandige en veel te dure (pdf) reclameborden langs de weg kunnen we nu dus onze boodschap kwijt op maar liefst 17 kolossale plakplaatsen verspreidt door heel Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Het lijkt erop dat de gemeente Katwijk het eindelijk heeft begrepen, want ineens stonden ze daar! Deze grote houten borden van maar liefst 12 vierkante meter groot kwamen als geroepen want we wilden net de site weer wat gaan promoten met een posteractie. Kijk, je kunt wel illegaal gaan plakken, maar dat mag natuurlijk niet en de andere borden zijn of te klein of te duur (70 cent per poster per dag).

Vandaag zijn we met onze posters op stap gegaan en hebben eens goed gebruik gemaakt van dit geweldige initiatief. Een beetje bevreesd togen we richting de plakplaats op het Bosplein om de eerste posters te plakken, zou het mogen?  Maar tot onze verbazing zagen wij nergens een bordje met verboden aan te plakken staan/hangen en hingen er al een aantal posters.

Daarop hebben we de borden helemaal volgeknald met Kattuk.nl posters, je wilt toch een beetje opvallen, offiettan?

We zijn helaas wel over een aantal postertjes van wat politieke partijen heengegaan, geen idee waarom die daar hingen, maar goed. Hopelijk (pdf) vinden ze dat niet erg, over elkaar heen plakken blijkt een rage op zich onder de heren en dames politici. En anders kunnen ze altijd nog achter het raam.

De plakactie had aardig wat bekijks en de posters vielen in de smaak. Een aantal voorbijgangers en automobilisten wilden wel zo’n mooie poster voor boven het bed. Wie zijn wij om dat te weigeren, duss wil je ook zo’n hippe poster, mail dan ff naar Kattuk.nl dan leggen wij er 1 voor je klaar.

Anyway om een lang verhaal kort te maken, het eindresultaat van de plakactie is prachtig en een mooie blikvanger tegenover het Bosplein. De 16 overige borden plakken we later deze week helemaal vol, in totaal 204 vierkante meters plakplezier.

Bij deze, bedankt gemeente Katwijk, voor deze unieke kans om Kattuk.nl op de kaart te zetten.

Hier de foto’s en hieronder de video van de plakactie……..

 

Geschreven door: Offiettan

Comments: 2

 • Demmy van Noort

  Beantwoorden 03/11/202008:02

  Goedemorgen, zijn er op dit moment nog plekken in de gemeente Katwijk waar je posters mag plakken en waar?

  • Arno

   Beantwoorden 03/11/202020:08

   Een paar kleine A3 borden bij wat winkelcentra., dat is het zo’n beetje wel. O.a. op Bosplein, Hoornesplein, Badstraat, bij LIDL Rijnsoever en bij Digros Molenwijk

Laat een reactie achter

X