Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /2 keer Goud en 2 keer Zilver voor Katwijkse Flying Stars op EK Majorette in Frankrijk

Blog

2 keer Goud en 2 keer Zilver voor Katwijkse Flying Stars op EK Majorette in Frankrijk

Donderdag 4 oktober was het zover, de meiden van The Flying Stars gingen naar de Europese Kampioenschappen Majorette in Frankrijk.

Met vier groepen gingen zij Nederland vertegenwoordigen: Exhibition Corps Senior ,Parade Corps Senior, Exhibition Corps Jeugd enParade Corps Junior.

Het zou een zwaar weekend worden!

Donderdag ochtend met de bus naar Frankrijk rijden, dan kom je ’s avonds laat aan in je hotel. Vrijdagochtend lekker ontbijten en dan weer de bus in onderweg naar de sporthal voor de muziektest en ’s avonds weer meteen naar je bed want zaterdag ochtend gaat de wekker weer om 4 uur.

Zaterdag is het dan eindelijk zover; de groepen Parade Corps Senior en Exhibition Corps Jeugd moesten hun optreden waar maken want je krijgt maar 1 kans!

Zondag was de 2e en laatste dag van de wedstrijd en gingen de groepen Parade Corps Junior en Exhibition Corps Senior met hun show de vloer op.
Zij namen het op tegen de landen: Kroatie, Slovenie, Tsjechie, Engeland, Belgie, Frankrijk, Bulgarije en Noorwegen.

Het was voor The Flying Stars een zeer geslaagd weekend, zij gingen naar huis met in totaal vier prijzen. Twee keer een eerste plaats en twee keer een tweede plaats.

Exhibition Corps Senior – Europees Kampioen
Parade Corps Senior – Europees Kampioen
Exhibition Corps Jeugd – 2e Plaats
Parade Corps Junior – 2e Plaats

Gefeliciteerd meiden van The Flying Stars, ook namens de rest bij Kattuk.nl!

Later meer…..

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Comment: 1

Laat een reactie achter

X