Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /2 december: Game with Pride @ Kattuk.nl

Blog

2 december: Game with Pride @ Kattuk.nl

Je bent welkom bij het Pride Café op 2 december vanaf 16 uur! #KatwijkisLiefde

2 december is het weer zover, het Pride Café! Deze keer houden we, in aanloop naar Paarse Vrijdag, een pride gameavond met grootscherm. Onder genot van muziek en een sapje kunnen jullie genieten van games als jackbox en een heus Mario Kart toernooi. Het staat je natuurlijk vrij om zelf ook games of een console mee te nemen, er staat al een playstation 4.

Er is ook aandacht voor onze #KatwijksisLiefde activiteiten, want Paarse Vrijdag komt er aan! We hebben ruim duizend paarse #KatwijkisLiefde armbandjes en leuke buttons om uit te delen en we hebben voor docenten en leerlingen mooie paarse #KatwijkisLiefde t-shirts (zolang de voorraad strekt). Samen zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk leerlingen en docenten paars dragen op 9 december om hun support te tonen aan LHBTIQ+ leerlingen.

Heb je zelf iets paars in de kledingkast trek dat 2 december dan vooral aan, anders natuurlijk net zo goede (paarse) vrienden 😊. Het Pride Café is van 16 tot (ongeveer) 21 uur.

Om de safe space te waarborgen is er alleen toegang als je je van te voren hebt aangemeld via onze social media, mail: lhbti@kattuk.nl of als je al in onze groepsapp zit.

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X