Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /19 t/m 24 juli: Cultureel jongerenfestival ‘Het Veld van de Verbeelding’

Blog

19 t/m 24 juli: Cultureel jongerenfestival ‘Het Veld van de Verbeelding’

Veld poster 2013Van 19 t/m 24 juli organiseert Factor Welzijn het culturele jongerenfestival ´Veld van de Verbeelding´ op en bij het skatepark op het Parkeerterrein bij de Noordduinen. Het Veld van de Verbeelding is een vijfdaags festival vol kunst en cultuur met optredens, voorstellingen, presentaties, workshops, wedstrijden, demo’s, lekker eten en nog veel meer.

Het unieke van dit festival is dat de verbeelding centraal staat. De inrichting en aankleding van het terrein, de presentaties, voorstellingen en workshops alles is er op gericht om de fantasie van de bezoekers te prikkelen. Van hen wordt verwacht dat ze niet alleen komen kijken maar ook actief meedoen en zo hun verbeelding laten spreken.

Motto van het Veld van de Verbeelding is ‘Do it Yourself’, de bezoekers maken het festival. Alles wat bezoekers maken tijdens de workshops wordt gebruikt voor de aankleding van het terrein. Daarnaast zijn er diverse dans- en circusworkshops met direct na afloop een presentatie voor ouders en andere belangstellenden in de grote circustent op het terrein.

Naast de diverse culturele workshops is er nog veel meer te doen en te beleven tijdens het Veld van de Verbeelding. Elke dag krijgt jong Katwijks talent de kans zich te presenteren aan het Katwijkse publiek. Zo zijn er optredens en uitvoeringen van diverse bands, dj’s, comedians, theater- en dansgroepen en andere artiesten. Daarnaast wordt ook het jaarlijkse Street Style Event Kattuk op het Veld van de Verbeelding gehouden. Kattuk.nl biedt jongeren vanaf 12 jaar de mogelijkheid om professionele foto- en videoworkshops te volgen en gaat samen met deze jongeren uitgebreid verslag doen van het festival.

Doe mee!
Dit alles is slechts een kleine greep uit het programma. Het volledige programma vind je HIER (.pdf)

Doe mee en laat je fantasie prikkelen op het Veld van de Verbeelding van 19 t/m 24 juli op het Skatepark Katwijk.

Later meer…

Geschreven door: Welzijnskwartier

Laat een reactie achter

X