Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /19 juli: HipHop Talent Night op het Veld van de Verbeelding

Blog

19 juli: HipHop Talent Night op het Veld van de Verbeelding

RapOp vrijdagavond 19 juli wordt het jongerencultuurfestival Het Veld van de Verbeelding geopend met een HipHop Talent Night. Met optredens, uitvoeringen en showcases van diverse artiesten, dansgroepen en graffiti-artiesten. Tijdens deze Block Party krijgen jonge rappers de kans om hun talent aan het publiek te showen.

De avond start om 19.00 uur met optredens van de deelnemers aan de Hiphopworkshop van The Art Squad Katwijk (T.A.S.K.) Zo’n 50 jongeren hebben de Hiphopworkshops met Hef Bundy in jongerencentrum Scum gevolgd. Uit deze jongeren heeft Hef de grootste talenten geselecteerd die in vier groepen onder begeleiding van Hef en een professionele producer hun eigen track op hebben genomen.

De groepen Realisticks, S.D.D.G., Killuminatie MoB en Twingirlz ft. Quin gaan hun track voor het eerst aan het publiek laten horen. Hef Bundy is hier ook bij als Moral Support.  Na deze presentatie gaan een aantal deelnemers ook solo hun, eerder gemaakte, eigen nummers laten horen.

Deenemers HipHopworkshop op de foto met Hef

Deelnemers HipHopworkshop op de foto met Hef

Aansluitend, vanaf ongeveer 20.30 uur, zijn er optredens van o.a. Hiphop dansgroep The Smileys, Party Reggae en Hiphopband Greg-A-Man, aanstormend Katwijks talent Sx, Forca, ook bekend van het theaterproject LEF!, Flinke Jongen, Mick en zangeres Melanie.

Gedurende de hele avond gaan de beste graffiti-artiesten van Katwijk, waaronder Hugo van der Plas en Martin Chen, een kant van de graffitimuur op het terrein ‘The Wall of Fame’ volledig spuiten in het thema: Street Style Circus. Heerlijke alcoholvrije cocktails en smoothies zijn te krijgen bij de exotische cocktailbar van de jongeren van The Factory.

De HipHop Talent Night start om 19.00 uur en gaat door tot 23.00 uur. Bij goed weer zijn de optredens buiten, bij minder weer in de grote circustent op het terrein. Er wordt geen alcohol geschonken en de toegang is gratis. Het Veld van de Verbeelding is te vinden op het Skatepark aan de Noordduinseweg in Katwijk. De organisatie is in handen van Factor Welzijn.

Meer informatie over het Veld van de Verbeelding en het volledige programma is HIER te vinden.

 

Geschreven door: Welzijnskwartier

Laat een reactie achter

X