Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /VERS! @ Warm Winter Fest

Blog

VERS! @ Warm Winter Fest

Met: Mick SpekDJ Jaimy LorenzoRaph PolakJeff Asante en DJ Musa

DJ Stan Frijns heeft helaas op het laatste moment afgezegd

Kattuk.nl en café De Branding presenteren ‘VERS!’ tijdens Warm Winter Fest. Een avond boordevol jong Katwijks talent op het gebied van Hiphop, Urban, EDM en House.

Op het programma onder meer een DJ-set van het jonge (12 jaar) talent DJ Jaimy Lorenzo, hij draait EDM, Trap, House en Bass en dropt misschien ook een paar eigen producties. Daarna korte optredens van de rappers Raph Polak en Jeff Asante met nieuw eigen werk. Tussendoor en daarna een vette set van DJ Mees met vooral Hiphop, Urban en Trap.

Hoofdact Mick Spek

Als klap op de vuurpijl heeft de organisatie Mick Spek weten te boeken voor een optreden. Want op een festival vol ‘Kattekse culturen’ kan een van de grootste Katwijkse muzikale talenten van de laatste tijd natuurlijk niet ontbreken. We zijn daarom trots dat we Mick Spek hebben weten te strikken voor een optreden tijdens VERS!.

VERS! @ Warm Winter Fest start op vrijdagavond 18 januari om 19:30 uur, de zaal gaat om 19:15 uur open. De toegang is gratis. Toegang tot 22:00 uur is voor alle leeftijden, na 22:00 mag alleen 18+ naar binnen. Je vindt de kelder van café de Branding aan de Voorstraat 12 in Katwijk. De kelder heeft een beperkte capaciteit dus wees er op tijd bij!!

Zeker zijn van een plek? 
Dit wil je niet missen! Om er zeker van te zijn dat je naar binnen mag kan je een plek reserveren. Mail je naam en leeftijd o.v.v. VERS! naar info@kattuk.nl dan kom je op de lijst. Je moet je dan wel voor 20:00 uur melden bij de ingang, daarna vervalt de lijst.

FOTOPERS1 web

Warm Winter Fest
Er is nog veel meer te zien, doen en beleven tijdens Warm Winter Fest. Een uitgebreid cultureel programma op 18 locaties in het centrum van Katwijk.
Meer info op het Facebook Event

Over Mick Spek
Mick Spek is een jongvolwassen en veelzijdige artiest uit Katwijk. Het afgelopen jaar bracht hij als zanger/rapper twee solo EP’s uit en produceerde hij voor o.a. Hef, Paul Sinha, Donnie en Joost. Met de laatstgenoemde gaat Mick in 2019 op tour en verzorgt hij het voorprogramma.

‘Kijkdoos’ en ‘Nier’ zijn de eerste singles van zijn album/mixtape ‘Mick Spek’, welke op 22 oktober is  verschenen. De liedjes gaan over nostalgie, Mick’s dorp Katwijk en zijn vrienden.

Op zaterdag 27 oktober werd het nieuwe album grandioos onthaald tijdens een al weken vantevoren stijf uitverkochte releaseparty in De Schuit. Op vrijdag 18 januari is het de beurt aan de bezoekers van Warm Winter Fest om met Mick en zijn muziek kennis te maken.

KattukFM HaringSound – Deel 5: Mick Spek

Albumrelease Mick Spek @ De Schuit – de eerste foto’s en video

Meer Mick Spek (reviews, foto’s, e.d.) op kattuk.nl HIER

 

Poster VERSweb

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X