Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Lekker Fris Party met Tropical Party Soundsystem in De Schuit

Blog

Lekker Fris Party met Tropical Party Soundsystem in De Schuit

Zaterdag 18 februari is het zover! Na het grote succes van de vorige keer met GIO is het weer tijd voor de volgende Lekker Fris Party in De Schuit. Om een beetje tegen de kou te kunnen, gaan we lekker tropisch los. We halen de Caraïben naar Katwijk! Strand, zon, zee en palmbomen kunnen dan natuurlijk niet ontbreken. Net  als de tropische muziek van niemand minder dan de heren van Tropical Party Sound System. Na hilarische shows voor 18plussers op Festyland en SKA Oud en Nieuw gaan ze nu fris en fruitig op tienertour in De Schuit.

Het Tropical Party Soundsystem heeft de afgelopen jaren al vele feesten plat gespeeld met hun tropische hits! Zingen, springen en flink uit je dak gaan, dat is hun motto! Verwacht dan ook veel strandballen, opblaaskrokodillen en palmbomen die door de zaal vliegen. Partybeesten Captain Jack en Stuurman Kilda zijn al begonnen met opblazen!

Lekker Fris feesten zijn natuurlijk zonder alcohol, maar wel met de heerlijkste alcoholvrije cocktails aan de rieten bar. Verder is het feest ook rookvrij en drugsvrij. Hou je aan deze regels, want er wordt bij de ingang gecontroleerd.

De Lekker Fris Party wordt georganiseerd door jongeren van Tienersoos De Schuit, het jongerenwerk van Welzijnskwartier en jongerenwebsite Kattuk.nl. Zij zetten alles op alles om je een tropische topavond te bezorgen. Je bent welkom vanaf 19:30 uur en het feest gaat door tot ongeveer 23:00 uur. De toegang is gratis en je vindt de Schuit aan de Dwarsstraat in Katwijk.

Tot dan!

Lekker Fris web

Geschreven door: Welzijnskwartier

Laat een reactie achter

X