Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /17 november: 15 jaar Kattuk.nl @ De Schuit

Blog

17 november: 15 jaar Kattuk.nl @ De Schuit

Opgericht in 2003 bestaat Kattuk.nl dit jaar alweer 15 jaar. Om dat te vieren geven we op zaterdag 17 november van 16:00 tot 19:00 uur een receptie/feestje/reünie in de grote zaal van jongerencentrum De Schuit aan de Dwarsstraat in Katwijk.

Alle oud-vrijwilligers, -stagiaires en -bestuursleden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om het feestje met ons mee te vieren. Gezellig bijpraten met een hapje en drankje en kennismaken met de huidige generatie Kattuk.nl-ers. Zij geven je ook graag een rondleiding door de nieuwe redactieruimte en de media- en radiostudio van Kattuk.nl in De Schuit. De live-muziek is in handen van de Katwijkse formatie Skreeuwleluk, bestaande uit muzikanten die zich (vrijwel) allemaal in het verleden regelmatig voor Kattuk.nl hebben ingezet.

Aanmelden
Kortom; een feestje dat je niet mag missen! In verband met de voorbereidingen willen we graag van tevoren weten of jij er ook bij bent. Stuur een mailtje met je naam naar arno@kattuk.nl dan kom je op de gastenlijst.

We hopen je graag te zien op zaterdag 17 november!!

Btw: Hou de rest van de avond ook vrij, want we hebben nog meer verrassingen in petto. Meer informatie is t.z.t. te vinden op www.kattuk.nl en in de mail die je na aanmelding ontvangt.

SPANNOND!!

Banner Kattuk.nl-01

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X