Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Gemeenteraadsverkiezingen 2022 /VVD presenteert ‘record-kandidatenlijst’

Blog

VVD presenteert ‘record-kandidatenlijst’

De VVD heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 bekendgemaakt. Na de nieuwe lijsttrekker Lennart van der Plas, die al eerder was verkozen, staan de huidige raadsleden Annette Brul en Bastiaan Zuyderduyn op 2 en 3. De top 5 is verder gevuld met huidig burgerraadslid Leendert Hoek en veiligheidsexpert Vanja Ljujic.

In totaal gaat de VVD met 29 kandidaten de verkiezingen in. De partij spreekt op haar website van een ‘record-kandidatenlijst’: niet eerder in de recente geschiedenis waren zo veel mensen kandidaat voor de lokale afdeling van de VVD. De lijst kent dan ook veel nieuwe namen. Onder hen zijn jonge gezichten als Vincent Bolland, Remzi Şen en Francine Heijnen, en bekende ondernemers zoals Dirk Schipper, Marco van Duijn, Pieter Vooijs en Richard van der Horst. Huidig fractievoorzitter Toon Stegmann is op plek 29 de lijstduwer.

Nummer 1 Van der Plas is verheugd met de lijst. “Ik ben zeer trots om aanvoerder te mogen zijn van dit geweldige team. De lijst kent een mooie mix in leeftijd en expertise van kandidaten. Bovendien zijn bijna alle kandidaten al vele jaren of zelfs levenslang inwoner van onze mooie gemeente. Ik kijk dan ook met vertrouwen vooruit naar de komende gemeenteraadsverkiezingen, waaraan we met herkenbare gezichten en een stevig verkiezingsprogramma deel zullen nemen.”

Geschreven door: Arno

Geen reacties

Laat een reactie achter

X