Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Viering 12,5 jaar Stichting Oekroe: Het was geweldig !

Blog

Viering 12,5 jaar Stichting Oekroe: Het was geweldig !

Zaterdag 10 oktober vierde Stichting Oekroe, Rijnsburg, haar 12 ½ jarig bestaan. Om 15.00 uur begon de Fontein in Katwijk aardig vol te lopen met mensen die mee geweest zijn met Kamp Oekraïne of met Handen Wapperen, beiden georganiseerd door Stichting Oekroe. Ook waren er gasten uit Oekraïne waar korter of langer mee wordt samen gewerkt.

Een aantal deelnemers van de eerste jaren is inmiddels getrouwd en hebben al kinderen. Mooi om te zien hoe jongeren en inmiddels wat ouderen enthousiast met  elkaar ervaringen uitwisselden. Er kwamen fotoboeken op tafel.

In de kerkzaal werd een doorlopende fotopresentatie gedraaid met beelden uit de voorbije jaren. Daarna was er een brood maaltijd die een ieder zich uitstekend liet smaken ! ’s Avonds was er de dankdienst.

Na het welkom en de opening door voorzitter van Stichting Oekroe, Jaap de Mooij, was er een optreden van het kinderkoor Romans 12 kids onder de bezielende leiding van John Haasnoot. Het was indrukwekkend deze kinderen te zien en horen zingen. Een aantal gasten uit Oekraïne werd hun gevraagd naar de ervaringen met de Nederlanders. En die waren alleen maar heel blij, dat er in Nederland zoveel mensen zijn die het werk van Stichting Oekroe mogelijk maken. Zij vertelden ook dat er veel zegen op het werk rust. Ook was er ruimte voor samenzang.

Er werd  in 2 presentaties getoond, wat Stichting Oekroe tot nu toe heeft mogen doen, om kinderen en jongeren in Oekraïne de Liefde van God in Woord en Daad te laten zien. Na de bijeenkomst was er nog tijd voor ontmoeting onder het genot van koffie en thee.

www.oekroe.nl.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X