Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Ruach bouwt aan de muzikale toekomst

Blog

Ruach bouwt aan de muzikale toekomst

Tijdens de kerstmarkt bij de Dorpskerk zaterdag 13 december waren er vijf kinderen op de workshop van Ruach af gekomen. Ze oefenden mee in deze muzikale workshop om zo rond 14.00 uur deel te kunnen nemen aan het mini concertje. Hun eerste stappen op weg naar het concertpodium?

Dat zal de toekomst uit moeten wijzen, maar wat wel zeker is dat is dat deze kinderen er heel veel muzikaal plezier aan beleefden. Maar ook de zangers van Ruach van het opleidings- en concertkoor genoten van deze nieuwe (tijdelijke) aanwas.

Geslaagde workshop

Dat de koormuziek van Ruach aanslaat, zeker in deze periode van het jaar, bleek ook uit de grote opkomst bij het eerder genoemde mini concertje o.l.v. dirigent Elisabeth van Duijn en muzikaal begeleider Sjaak van Duijn. Maar er was ook veel vraag naar de cd ‘The Christ – child’. Heeft u hier nog belangstelling voor? In Katwijk is deze nog te verkrijgen bij boekhandel van den Berg en christelijke boekhandel Het Baken.

Binnenkort kunt u meer zien en horen van Ruach op de Nederlandse televisie, daar ze onlangs zijn gevraagd om mee te werken aan televisieopnames in Oudenbosch.

Voor meer informatie kunt u terecht bij dirigent Elisabeth van Duijn. Haar contactgegevens zijn ecvanduijn@yahoo.com en 06 – 52159631.

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X