Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona1 /1 december laatste keer prikken tegen corona in Katwijk

Blog

1 december laatste keer prikken tegen corona in Katwijk

Op vrijdag 1 december tussen 9.00 en 13.00 uur kun je voor de laatste keer een coronaprik halen in Katwijk. Daarna sluit Hecht GGD Hollands Midden de deuren van de tijdelijke pop-up priklocatie in CJG Katwijk (’t Kwadrant) aan de Schimmelpenninckstraat 10. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Bijna 1100 mensen haalden op de drie eerdere openingsdagen al hun coronaprik op deze tijdelijke priklocatie in Katwijk. Zonder afspraak, makkelijk en dichtbij.

Drukte

Voor de pop-up priklocatie in Katwijk kun je geen afspraak maken. Daardoor kan het op momenten druk zijn. Houd daarom rekening met enige wachttijd als je in Katwijk een prik gaat halen. Op de dichtstbijzijnde grote corona vaccinatielocatie in Leiden, is over het algemeen geen wachtrij. Voor een coronaprik in Leiden is geen afspraak nodig, maar wel mogelijk via www.planjeprik.nl of 0800 – 7070. Kijk voor alle vaccinatielocaties in regio Hollands Midden op www.ggdhm.nl/priklocaties-corona.

Voor wie

Mensen van 60 jaar en ouder, volwassenen tot 59 jaar die een uitnodiging krijgen voor de griepprik en zorgmedewerkers met direct patiëntencontact, mogen de coronaprik komen halen. Voor hen eindigt deze vaccinatieronde landelijk op vrijdag 22 december 2023. Na deze datum kunnen mensen uit deze groepen geen coronaprik meer krijgen. Zwangeren en mensen met een verwijzing van een medisch specialist, kunnen de coronaprik ook krijgen. Net als mensen die een gezinslid hebben met een kwetsbare gezondheid. Voor deze groepen blijft de coronaprik wel beschikbaar na 22 december.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X