Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Wonen, Werken & Geld

Wonen, Werken & Geld

Wonen, Werken & Geld

Geld kan je leven een stuk leuker maken! Als je er op een goede manier mee omgaat natuurlijk… En dat is niet altijd even makkelijk.

Misschien krijg je zakgeld of kleedgeld van je ouders. Maar je wilt steeds meer: om leuke dingen te doen met je vrienden, of om een smartphone, brommer, of leuke kleding te kopen. Dan kun je zelf wat geld bijverdienen. En dat gaat het makkelijkst als je een baantje vindt dat bij je past!

Ik wil graag meer weten over:

Wat komt er eigenlijk kijken bij het vinden van werk? In deze rubriek vind je veel informatie over van alles wat met werk te maken heeft. Wat mag je verdienen met een baantje? Hoe praat je mee op je werk? Hoe kun je werken met een beperking? Waar moet je op letten bij ontslag en het starten van een eigen bedrijf?

Juridisch advies

Heb je na het lezen van de informatie behoefte aan juridisch advies? Kijk dan eens voor de mogelijkheden op de website van de jongerenrechtswinkelBen je net 18 geworden, kijk dan eens op www.kwikstart.nl. Daar staat duidelijk welke zaken je zelf moet gaan regelen en wat daar allemaal bij komt kijken.

Meer weten?

X